Tanken med Renées Matlagare är att vi alla ska inspirera varandra med goda recept och matlagningstips. Jag ser fram emot att få ett bidrag från dig, så att du kan bli en av mina ”Matlagare”. Jag kommer nog inte att kunna publicera alla recept utan väljer ut vilka som får komma med. Jag kommer inte heller ha tid att testlaga allt, men om jag provar dem så kommer jag att skriva en kommentar till vad jag tyckte. Ris eller ros.

Ni får även komma med andra tips vad gäller matlagning, eller kanske bra produkter ni har använt eller andra husmorsråd. Bloggen behöver inte bara vara begränsad till recept utan ska fungera som en inspiration till matlagning över huvudtaget. Jag tycker det är viktigt att se matlagning som en process i ständig utveckling. Ett recept kan ofta utvecklas för att bli ännu mera perfekt efter olika smaker, så om ni testlagar något skicka gärna in era synpunkter om ni har förbättringar att komma med.

Här kan du lämna dina recept eller matlagningstips. Alla bidrag är välkomna!

Med vänlig hälsning,

Renée

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande